Втулка стабілізатора передня KIA/HYUNDAI CEED 1.6 CRDI, 2.0 CRDI HYUNDAI I30 KIA/HYUNDAI... GUMEX (Польша) 54813-1H100

44 грн.
 є в наявності
Виробник
GUMEX (Польша) (Польща)
Каталоговий номер
54813-1H100
Схеми
дивитися →
  • Доставка по Україні
    -  на відділення Нової Пошти або кур'єром до дверей
    - самовивіз у м. Київ
    докладніше →
  • Оплата при отриманні
    або іншим зручним способом, докладніше →
  • Гарантія
    обмін/повернення товару протягом 14 днів, докладніше →

Про виробника GUMEX (Польша)

Країна : Польща

Виробниче підприємство Gumex було засноване в 1954 році. Вже понад 50 років ми професійно займаємось виробництвом гумових та метало-гумових частин для вітчизняних та закордонних автомобілів. Наша фірма є сімейною – на даний момент вже третє покоління займається виробництвом виробів з гуми. на FSO (автомобільний завод) у Варшаві. В даний час нашими клієнтами є компанії, що працюють всередині країни, а також закордонні контрагенти. метало-гумові втулки та сайлентблоки, пильовики внутрішніх та зовнішніх півосей, подушок двигуна, а також інші запчастини передньої та задньої підвіски автомобіля. Наша фірма спеціалізується на виробництві гумових та метало-гумових виробів для популярних моделей Daewoo Lanos, Chevrolet Aveo, VW i Opel та інших. У нас є також можливість реалізувати спецзамовлення.

Продукти фірми Gumex створюються на підставі детальної технічної документації. Висока якість вироблених нами продуктів підтримується бездоганним вибором постачальників та багатофазовим циклом контролю якості виробництва. Для виробництва наших продуктів ми використовуємо лише сертифіковані гумові суміші та сталь найвищої якості. Наші працівники є високою класи фахівцями з багаторічним стажем копіткої роботи.


У процесі виробництва ми постійно стежимо за якістю наших виробів. Саме тому наші продукти, що поставляються на FSO (автозавод у Варшаві) безпроблемно проходили тести в лабораторіях заводу, що підтверджено сертифікатом Система Гарантії Якості DF 100 Q. На даний момент ми впроваджуємо систему контролю якості на основі стандарту ISO 9001:2008.



Застосовність за схемами

Подрамник передней подвески
  • CEED 06 (2006-)
Подрамник передней подвески
  • CEED 10 (2010-)
Подрамник передней подвески
  • CERATO/FORTE/CERATO KOUP/FORTE KOUP 08 (2008-)
стабилизатор поперечной устойчивости
  • i30/i30CW 07 (2007-)
CROSSMEMBER - FRONT
  • i30/i30CW 09 (CZECH PLANT-EUR) (2009-)